REKLAM

AYET-İ KERİME

9 Ocak 2014 Perşembe

DARBECİ ASKERLERİ TUTUKLAYACAKTI!

Darbecilere; ''Yaptığınız toplantıdan haberim var. Tutuklanmak istemiyor sanız derhal orayı terk edin, ve dağılın'' dedi.

'GEZİ DARBESİNE 'DUR' DEDİ!

MİT, DARBECİ ASKERLERİ TUTUKLAYACAKTI!

Türkiye gündemini sarsan ve adeta ülkeyi iç savaşa sürükleyerek darbe zemini hazırlayanlar amaçlarına ulaşacakken bir telefon onları sarstı.

Türkiye gündemini meşgul eden Gezi olaylarının en yoğun olduğu bir gece, son YAŞ toplantısından emekli olanlarda olmak üzere toplam 20 rütbeli asker bir araya geldi.

20 rütbeli asker, Hükümete önce muhtıra vermeyi, Hükümetin 27 Nisan E- Muhtarsına karşı gösterdiği dik duruşu yine göstermeleri halinde, sürecek olan olayları bahane ederek, darbe yapacaktı.

Önce muhtıra ve darbe konusunda anlaşan rütbeli askerler, gelen bir telefonla şoke oldular.

Telefonun ucundaki kişi MİT Müsteşarı Hakan Fidan'dı.

Fidan, darbecilere; ''Yaptığınız toplantıdan haberim var. Tutuklanmak istemiyorsanız derhal orayı terk edin, ve dağılın'' dedi.

Defalarca denenen, ancak başarısız olan darbe planlarının ardından gezi olayları ile yeniden darbe yapmaya karar veren askerler, telefonun kapanmasının ardından hemen toplantıyı bitirip dağıldılar.

Hakan Fidan öncesi MİT, 1980 darbesinde önemli rol oynamış, ve darbenin oluşmasına zemin hazırlamıştı.

Hakan Fidan'ın, gezi olaylarını bahane ederek darbe yapmak isteyen darbecilere vurduğu bu darbe, MİT'in artık milli ve halkın bekaasını koruyan kurum haline dönüştüğünü bir kez daha gösterdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Hakkımda

Fotoğrafım
https://www.facebook.com/VAHDED.HOCA SİTEMİZİ ZİYARET EDİP ÜYE OLURSANIZ ÇALIŞMALARIMIZA DESTEK VERMİŞ OLURSUNUZ ALLAH cc CÜMLE MÜMİNLERDEN RAZI OLSUN.

selmun aleyküm