REKLAM

AYET-İ KERİME

10 Mayıs 2014 Cumartesi

DANIŞTAY TÖRENİNDE NELER YAŞANDI VE YORUMLANDI

DANIŞTAY TÖRENİNDE NELER YAŞANDI VE YORUMLANDI

Başbakan Erdoğan, Türkiye Barolar Metin Feyzioğlu'na konuşmasını uzun sürmesi ve siyasi bir konuşma yaptığı gerekçesiyle, "Böyle bir edepsizlik olmaz. Van'da yapılan haberin var mı, edepsizlik yapıyorsun. Tamamen siyasi konuşma yapıyor. Böyle bir şey olabilir mi. Van'la ilgili baştan aşağı konuşmaların yalan Haksızlık. 25 dakika başkan konuşuyor, 1 saat sen konuşuyorsun" diyerek tepki gösterdi. Bu konuşmanın ardından Başbakan salonu terk etti.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'ın Danıştay töreninde TBB Başkanı Metin Feyzioğlu'na göstediği tepkiyi değerlendirerek; "Danıştay'ın 146. yılını kutlama töreninde ortaya çıkan tablo, devlet yönetme ehliyetini kaybetmiş birinin tutum ve davranışının topluma yansımasıdır" dedi.

DADAŞ:
keMAL gibiler feyzooglu gibiler anayasa başkanı haşhaşi gibiler konuştukça ak partinin oyları tavan yapıyor böylelikle Recep Tayyip Erdoğanın Cumhurbaşkanlığı Hayırlı Olsun.

TABİ.:
HERKES YERİNİ YURDUNU İŞİNİ BİLECEK.SİYASETLE NE ALAKASI BARONUN.. HELAL OLSUN BAŞBAKANA

AKİF:
Milletin vergileri ile ödenen törenleri kaldirin ,o parayi ve enerjiyi baska yerde harcayin .Basbakana da saygi gösterin.

ALPEREN:
Yargının bağımsızlığı nerede kaldı, çıkar cübbeni de öyle siyaset yap. Edepsizlik yapmadım diyor ama Türkiye Cumhuriyeti başbakanına ukala ukala gönderme yapıyor. Bu edepsizlik değil de nedir Allah aşkına. Cumhurbaşkanı adayını belirlemek senin işin mi, sen kendi işine bak.

HAKAN ÇİMEN:
EVET EVET TÜRK MİLLETİ SEN VE SENİN GİBİ CÜBBELİLERİ SON DÖNEMDE İYİ ANLADI VE TOZLU RAFLARA KALDIRDI VE BİR BİR KALDIRMAYA DEVAM EDECEKTİR..BİZ İYİ OKURUZ GİDER SANDIKTA YAZARIZ SİZSE ANCAK GERGİNLİKTEN ÇIĞIRTKANLIKTAN MEDET UMAN ZAVALLILARSINIZ.....SN. FEYZİOĞLU ...HOCA

MHP'li:
DOĞRU SÖYLEYENİ DOKUZ KÖYDEN KOVARLAMIŞ FEYZİOĞLU TAKMA SEN AKPLİLERİ BİZ SENİ TAKDİR EDİYORUZ..HUKUKU SAVUNACAKSIN TABİ AKPLİLER GİBİ HIRSIZLIĞI SAVUNACAK HALİN YOKTU...

MUHAMMED:
ümmü kafalı cahil yorumcular orası zaten hukuk müessesesidir. metin feyzioğlu onun için konuşuyor. yok siyasete gir bilmem ne boş konuşmayın
Cevap Yaz(12)(14)
ANTİCHP: Okumuş kafalı,hukuk müessesesinde siyasetin ne işi var tosuncuk?

MUHAMMED:
her kes haddini bilsin hakaret eden arkadaşlar görüyorum. başbakanda olsa kimseyi azarlama hakkına haiz değildir hiç kimse.
Cevap Yaz(9)(12)
CEM: tabi canım siz istediğiniz gibi yalan yanlış konuşun bizde hiç ses çıkarmayalım.buraya yorum yazarkende adını değiştir pensilvanyalı. ALINTI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Hakkımda

Fotoğrafım
https://www.facebook.com/VAHDED.HOCA SİTEMİZİ ZİYARET EDİP ÜYE OLURSANIZ ÇALIŞMALARIMIZA DESTEK VERMİŞ OLURSUNUZ ALLAH cc CÜMLE MÜMİNLERDEN RAZI OLSUN.

selmun aleyküm