REKLAM

AYET-İ KERİME

27 Nisan 2013 Cumartesi

Bebeği tahtaya bağlayıp canlı canlı yaktılar.

KENDİNİ TANRI SANIYOR 
Yetkililer, tarikatın lideri Castillo Gaete'nin kendisini tanrı olarak gördüğünü ve dünyanın 21 Aralık 2012'de sona ereceğine inandığını söylüyordu.
Tutuklananlar arasında bebeğin annesinin de bulunduğu ve şüphelilerin bu tarikata mensup oldukları, ve üç günlük bebeği deccal olduğu gerekçesiyle geçen yıl Kasım ayında Colliguay kasabasında yaktıkları düşünülüyor. 

Şili polisi, Vina del Mar'daki bir klinikte doğduğunu ancak hiç bir zaman kayıt altına alınmadığını kaydediyor. 
Dedektifler, Castillo Gaete'nin tarikattaki bütün kadınlarla cinsel ilişki içinde olduğunu da kaydediyor. 
Bebeğin babasının da Gaete olduğu tahmin ediliyor. Gaete, bebeğin annesi Natalia Guerra'yı bebeği kurban etmeye ikna etmekle de suçlanıyor. 
Bebeğin, daha önce yere kazılan iki metre derinliğindeki bir kuyuda yakılan ateşe atıldığı bebeğin çıplak olduğunu, ses çıkarmaması için ağzının tıkandığını daha sonra da bir tahtaya bağlanıp canlı canlı yakıldığını söyledi. 

Tarikatın 2005 yılında kurulduğu düşünülüyor. Tarikat üyelerinin Güney Amerikalı yerliler tarafından yüzyıllar boyunca kullanılan halüsinasyon etkisi olan ayahuasca adlı bir bitkiyi kullandıkları tahmin ediliyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Hakkımda

Fotoğrafım
https://www.facebook.com/VAHDED.HOCA SİTEMİZİ ZİYARET EDİP ÜYE OLURSANIZ ÇALIŞMALARIMIZA DESTEK VERMİŞ OLURSUNUZ ALLAH cc CÜMLE MÜMİNLERDEN RAZI OLSUN.

selmun aleyküm