REKLAM

AYET-İ KERİME

8 Nisan 2013 Pazartesi

YAŞADIĞINI ANLATTI BİZDE YAZDIK

“Bir günün sabahı idi. Uçaklardan kâğıtlar atıldı ilk önce. Buraları boşaltın deniyordu kısaca. Kimse bir anlam veremiyordu. Kararsızlık ve çaresizlik içerisinde idi bütün ahali. Nereye gidecektik ki? Akşama doğru gökyüzünde uçaklar belirdi ve bombardıman başladı. Bunlar ilk saldırı idi ve kimyasallar kullanılmamıştı. Bir anda ortalık karıştı. Kulakları sağır eden bomba sesleri, çığlıklar, feryatlar, parçalanmış insan cesetleri…Manzara karşısında sersemlemiş, tam bir şok hali yaşayan yetişkinler… Çocukların ve bebeklerin birbirine karışan ağlamaları…

Bir kamyona attık kendimizi. Kamyon cesetlerin üzerinden ilerliyordu. Lastiklerin insan cesetlerini ezdiğini hissediyorduk. Korkunç bir manzaraydı. Her taraf ceset dolmuştu. Bir ara bombardıman durdu. Kurtulanlar bir araya geldi, meğer zalimin istediği tam da buymuş. Herkesi toplu olarak bir araya toplamak ve sonra kimyasal atmak… Aynen öyle de oldu. Önce gökyüzü karardı, sonrası malum.

Kimyasallar ailemin ve akrabalarımın birçoğunu kopardı benden. Hâlâ nasıl ölmediğime hayret ediyorum!”

Batılılaşma serüveniyle topluma musallat olmuş ahlaksızca akımlara karşı " Son yıllarda yüzbinlerin peygamber sevdasını haykırmak amacıyla meydanlarda tekbir ve salavatlarla yeri göğü inleterek bir hal almaya başlamışken, kendini bilmez birkaç 'kaçığın' bu ahlaksızlığı medeniyet adı altında göstermesi oldukça manidardır" 

Toplumsal yozlaşma ve ahlaksızlığın yaygınlaşmasına çaba gösterenler geçmişte var oldukları gibi günümüzde de var olacaklardır. "Yozlaşma ve ahlaksızlığın yaygınlaşmasına çaba gösterenler insanlığın en alçak tabakasındandırlar. Bu tür alçak niyet sahipleri çabalarının ne derece beyhude olduğunu er veya geç acı bir şekilde göreceklerinden en ufak bir şüphemiz yoktur"

1 yorum:

Osman Çağlar dedi ki...

AMENNA ELBET GÖRECEKLER HOCAM

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Hakkımda

Fotoğrafım
https://www.facebook.com/VAHDED.HOCA SİTEMİZİ ZİYARET EDİP ÜYE OLURSANIZ ÇALIŞMALARIMIZA DESTEK VERMİŞ OLURSUNUZ ALLAH cc CÜMLE MÜMİNLERDEN RAZI OLSUN.

selmun aleyküm