REKLAM

AYET-İ KERİME

23 Mart 2013 Cumartesi

eteğiyle başını Orten gavur gelini.. KAYNAĞI..


Türkiye Büyük Millet Meclisi 
Genel ERDEMİR tutanağı 
20. dönem 2. Yasama Yılı 
28. Birleşim 09 Aralık 1996 Pazartesi

Hasan Cemal'in yazısından Birkac Satır okuyacağım Değerli arkadaşlarım, Bakınız: ".. Seçimden evvel de, seçimden sonra da, Anavatan Partisi, onun Genel BASKANI 'Refah Partisi Ile görüşürüm; 6 Milyon Oy Aldı Anlaşırsak koalisyon kurarım, anlaşamazsak kuramayız Dedi"

Biz görüştük; AMA, Siz, Diğer partilerin hepsi, görüşmeyi safra reddettiniz. Biz görüştük, anlaşamadık, vazgeçtik; AMA, Sayın Tansu Çiller, seçimden once "Refah Ile koalisyon YAPMAK Türkiye'ye ihanettir" demedi mi? "Ey Mesut Yılmaz, Erbakan Ile koalisyon Yapma, 'koltuk uğruna ülkeyi karanlığa gömme, Refah'a teslim OLMA" demedi mi? Sayın Erbakan Hocamız da, Sayın Çiller'e "eteğiyle başını Orten gavur gelini" demedi mi? DAHA birçok sey Dedi, dört tane kaseti var bende. Simdi, bunları Diyor da ... "Mücahit Çiller" olmadı; AMA, Ona, simdi, BuGün "mücahit Çiller" diyorsunuz. (RP sıralarından "Olacak, Olacak" Sesleri)..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Hakkımda

Fotoğrafım
https://www.facebook.com/VAHDED.HOCA SİTEMİZİ ZİYARET EDİP ÜYE OLURSANIZ ÇALIŞMALARIMIZA DESTEK VERMİŞ OLURSUNUZ ALLAH cc CÜMLE MÜMİNLERDEN RAZI OLSUN.

selmun aleyküm