REKLAM

AYET-İ KERİME

24 Mart 2013 Pazar

YA RABBİM MEMLEKETİMİZİ VATANIMIZI HAİNLERE, ZALİMLERE BIRAKMA


YA RABBİM MEMLEKETİMİZİ VATANIMIZI HAİNLERE, ZALİMLERE BIRAKMA SAYIN BAŞBAKANIMIZA SAĞLIK, SİHHAT VER. İSLAMIN İMANIN GÜZELLİKLERİNDEN AYIRMA ŞER VE ŞEYTANLARIN TUZAĞINA DÜŞÜRME..

YA RABBİM MEMLEKETİMİZİ VATANIMIZI HAİNLERE, ZALİMLERE BIRAKMA SAYIN BAŞBAKANIMIZA SAĞLIK, SİHHAT VER. İSLAMIN İMANIN GÜZELLİKLERİNDEN AYIRMA ŞER VE ŞEYTANLARIN TUZAĞINA DÜŞÜRME..       https://www.facebook.com/photo.php?fbid=257186217690311&set=a.133396070069327.32734.133360190072915&type=1&theater



SON DAKİKA! 

Başbakan Erdoğan ikinci kez ameliyata alındı! 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan saat 21:00 itibarı ile bu akşam Koşuyolu Medipol Hastanesi'nde ikinci kez ameliyata alındı.

Başbakanlık'a yakın kaynaklara göre, Erdoğan acil değil, planlanan bir operasyon nedeniyle hastaneye yattı.

Gün içinde Koşuyolu Medipol Hastanesi'ne giden Erdoğan'ın vücuduna daha önceki ameliyatında takılan ve kanının temizlenmesine yardımcı olan bir cihaz vücudundan çıkarıldı. Ameliyat bölgesindeki dikişleri alındı.

EVİNE GEÇTİ

Müdahalenin ardından kısa bir süre daha hastanede kalan Erdoğan, daha sonra dinlenmek üzere Kısıklı'daki evine geçti.

GİZLİ TUTULDU

İlk ameliyattan sonra başbanlık şöyle bir açıklama yapmıştı:
"Sayın Başbakanımız, 26 Kasım 2011 tarihinde, laparoskopik yöntemle, başarılı bir sindirim sistemi ameliyatı geçirmişlerdir.Ameliyat, Sayın Başbakanımızın programının müsait olması nedeniyle 26 Kasım tarihinde gerçekleşmiştir.Sayın Başbakanımızın sağlık durumu yerindedir. Doktorların gerekli gördüğü istirahatın ardından, Sayın Başbakanımız çalışmalarına başlayacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."


11 Şubat 2012 Cumartesi 05:50

YA RABBİM MEMLEKETİMİZİ VATANIMIZI HAİNLERE, ZALİMLERE BIRAKMA SAYIN BAŞBAKANIMIZA SAĞLIK, SİHHAT VER. İSLAMIN İMANIN GÜZELLİKLERİNDEN AYIRMA ŞER VE ŞEYTANLARIN TUZAĞINA DÜŞÜRME..  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Hakkımda

Fotoğrafım
https://www.facebook.com/VAHDED.HOCA SİTEMİZİ ZİYARET EDİP ÜYE OLURSANIZ ÇALIŞMALARIMIZA DESTEK VERMİŞ OLURSUNUZ ALLAH cc CÜMLE MÜMİNLERDEN RAZI OLSUN.

selmun aleyküm